Als je naar Valencia op vakantie gaat, heb je veel om te zien en te ontdekken. Je kunt naar de vele museums gaan of genieten van de architectuur die hier te zien is, maar dat is nog niet alles. Wat denk je van een cruise inclusief cocktails? Of een fietstocht van drie uur met gids, om de mooiste plekken te ontdekken? Eén ding is zeker, als je dan de hele dag de stad gaat ontdekken, moet je ook goed eten. En wij laten je in dit artikel zien, waar je dat het beste kan doen.

De dag goed beginnen met vitamines

Ben je van plan de hele dag Valencia te ontdekken, om te zien wat deze stad allemaal voor jou in petto heeft? Dan is het een goed idee de dag te beginnen met een flinke dosis vitamines. Dit doe je het beste bij Zumm Salads. Dit is een echte health bar waar ze verschillende salades, broodjes en sappen voor je hebben. Alles wordt hier vers voor je klaargemaakt, waar je bij staat. En terwijl jij je lichaam aan het opladen bent voor een drukke dag, kun je ook gelijk je smartphone opladen. Bij elke zitplek zijn namelijk stopcontacten aanwezig.

Op de boulevard

De boulevard is natuurlijk al een plek op zich om naartoe te gaan, maar als je daar echt lekker wil eten hebben wij de juiste plek voor je. Bij La Más Bonita kun je terecht voor verschillende taarten, pannenkoeken en andere gerechten. En daarnaast is het uitzicht natuurlijk geweldig. Op de boulevard kun je terecht voor heerlijk eten, maar op het strand zelf is er ook een strandtent te vinden. Hier bestel je de lekkerste cocktails en kleine hapjes.

De dag eindigen met een goed diner

Voor het avondeten zijn er veel plekken waar je heen kunt gaan. Bovenop het Cathedral Suites Hotel vind je Le petit bistro, waar je uitgebreid kan dineren met een geweldig uitzicht over de stad. Blijf je echter liever op de grond, dan kun je ook naar Mercado Colón toe gaan. Dit was vroeger een markthal, waar nu verschillende cafés en restaurants in te vinden zijn. De sfeer en de uitstraling zorgen ervoor dat je wil gaan zitten, en dankzij de verschillende restaurants heb je een ruime keuze!

Een crêpe als dessert

Wil je de dag echt goed afsluiten, maar heb je geen zin in een bakje ijs? Dan is het zeker aan te raden naar Crêperie Bretonne toe te gaan. Je weet niet wat je ziet als je hier binnenkomt, want op elke tafel ligt een groot wit vel die de gasten in mogen kleuren. Dit wordt vervolgens aan de muren gehangen, wat zorgt voor een hele kleurrijke en creatieve plek. De crêpes zijn hier ontzettend lekker, en in verschillende varianten te verkrijgen. Je kan gaan voor een hartige variant, maar ook een zoete met chocolade en koek of fruit en ijs.

Comments are closed.