Misschien ben je al eens in Parijs geweest. In dat geval weet je dat er ontzettend veel bistro’s en restaurants te vinden zijn hier, maar dat er eigenlijk maar weinig plekken zijn waar je echt goed en authentiek kunt eten. Veel plekken zijn toeristisch, wat logisch is in zo’n grote stad, maar dat is niet altijd waar je naar op zoek bent. Wij laten je in dit artikel een paar plekken zien waar je echt goed kunt eten.

De beste espresso bij Daroco

Op het moment dat je bij Daroco naar binnen loopt, sta je verbaasd van het interieur. De plafonds zijn voorzien van grote spiegels, wat ervoor zorgt dat de ruimte twee keer zo groot en hoog lijkt. Verder zijn er veel planten te vinden en grote lampen, wat zorgt voor een luxe sfeer. Ben je op zoek naar de beste espresso van Parijs? Dan zit je hier zeker goed. Daarnaast kun je hier uiteraard ook lekker eten. Door de open keuken kijk je zo naar binnen en kun je precies zien wat ze met je eten doen.

Eten met uitzicht op Parijs

Ben je op zoek naar een plek met een geweldig uitzicht? Dan moet je zeker eens naar Les Grands Verres gaan. Niet alleen is het interieur geweldig met zijn hoge plafonds, houten stoelen en een lange bar, ze maken er ook heerlijke cocktails en hebben een menukaart gebaseerd op het seizoen. Deze verandert dus regelmatig. En wil je nou echt een mooi uitzicht hebben? Kies dan een tafel achterin het restaurant. Hier heb je namelijk uitzicht op de Eiffeltoren. Zeker in de avond is dit ontzettend mooi, omdat de Eiffeltoren dan verlicht is.

Eten bij Le Bofinger

Le Bofinger is een Franse brasserie met een heerlijke authentieke sfeer. De brasserie is voorzien van een grote koepel met glas in lood, wat zorgt voor een klassieke sfeer. Je kan hier terecht voor de lekkerste gerechten met vis en zeevruchten, zoals op veel plekken in Parijs, maar je kunt ook gerechten met vlees of vegetarische gerechten bestellen. Wil je hier gaan eten, dan is het wel aan te raden een paar dagen van tevoren een plek te reserveren, anders zit het vol.

Kleine bistro in Parijs

Wil je graag eten in een kleine bistro, omgeven door Fransen en nauwelijks toeristen? Dan moet je zeker naar Bistro l’Oulette gaan. Een kleine bistro met erg vriendelijk personeel en geweldig eten. Alles komt uit de Franse keuken, en doordat je er bijna geen toeristen ziet, voelt het allemaal erg authentiek. En ben je klaar met eten? Dan kun je, zeker in de zomer, op het gras ploffen en uitbuiken terwijl je geniet van de zomeravond in Parijs.

Comments are closed.